Η «ουσία» που απoκρύπτουν τεχνηέντως οι επιστήμονες για έναν αιώνα!

 


Αν δεν έχεις 5 λεπτά καιρό ή υπομονή να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου διαβάζοντας κάτι που θα σε ξεκολλήσει από τα στενά όρια των θεμάτων της καθημερινότητας, είσαι μάλλον πολύ χαμένος μέσα στο Μάτριξ και όχι πρόθυμος να βρεις την έξοδο

Το μυαλό μας βομβαρδίζεται διαρκώς από προβλήματα που αναζητούν λύσεις, και συνεχείς αντιπαραθέσεις, αφήνοντας σε τελευταία μοίρα, ως καμία, την ανάγκη και επιθυμία αναζήτησης: Ποιος είμαι; Πως ήρθα; Που πάω; Τι σκοπό έχω; Είμαι μόνο ύλη ή και κάτι άλλο; Υπάρχει μια ανώτερη δύναμη, αυτή που συνήθως αποκαλούμε Θεό ή επειδή δεν έχει αποδειχτεί «επιστημονικά» δεν υπάρχει;

Όμως τι σημαίνει, "δεν έχει αποδειχτεί «επιστημονικά»", όταν η ίδια η επιστήμη από το Διαφωτισμό και μετά επικαλούμενη τον ορθολογισμό και τις αποδείξεις, «κρύβει λόγια»;

To 1887, δυο αμερικάνοι επιστήμονες -ο ένας εβραϊκής και ο άλλος βρετανικής καταγωγής, οι Άλμπερτ Μάικελσον (Albert Michelson) και Έντουαρντ Μόρλεϋ (Edward Morley)- πραγματοποίησαν ένα πείραμα που φέρει τα ονόματά τους. Στόχος του πειράματος ήταν η απόδειξη της ύπαρξης του αιθέρα. Προσπάθησαν λοιπόν να μετρήσουν την ταχύτητα της Γης σε σχέση με αυτόν, συγκρίνοντας τη συμβολή δύο δεσμών φωτεινών ακτινών. Με τα μέσα που διέθεταν τότε, ισχυρίστηκαν ότι ανακάλυψαν πως η ταχύτητα του φωτός ήταν πάντα η ίδια, προς κάθε κατεύθυνση. Και με αυτό το πείραμα των Μάικελσον-Μόρλεϋ «αποδείχθηκε» δια παντός και τετελεσμένα, η μη ύπαρξη του αιθέρα.

Έκτοτε ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα, για ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι που εμφανίστηκαν κάποιοι νέοι νεοαιθεριστές οι οποίοι επίσης δεν προβλήθηκαν όσο θα έπρεπε, σκοπίμως. Εις εξ αυτών ο Βίλχεμ Ράιχ ο οποίος προσπάθησε να χειραγωγήσει τον αιθέρα με την περιβόητη ανίερη Οργόνη του, προκαλώντας «οργασμό» στην Πεμπτουσία. Ο Ράιχ μετά από πειράματα που διεξήγαγε φυλακίστηκε στις ΗΠΑ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς μέσα στο κελί του στο oμοσπονδιακό σωφρονιστήριο του Λιούσμπεργκ της Πενσιλβάνια και όλη η «γνώση» πέρασε στις μυστικές υπηρεσίες.

Το 1986, ένας άλλος επιστήμονας, ο Silvertooth εκτέλεσε ένα πείραμα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό λέιζερ και τις ειδικές γνώσεις του στην προωθημένη οπτική. Σ’ αυτό το πείραμα μετρήθηκε η κίνηση της Γης στο διάστημα. Υπολογίστηκε πως το ηλιακό μας σύστημα κινείται προς ολοταχώς προς τον αστερισμό του Λέοντα με ταχύτητα 400 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, δηλαδή 144.000 χιλιόμετρα την ώρα! Ο Silvertooth πέτυχε εκεί που οι Michelson-Morley απέτυχαν. Το γεγονός ότι μπορούσε να ανιχνευθεί η κίνηση της Γης στο διάστημα, σήμαινε ότι πρέπει να υπήρχε ένα σταθερό σημείο αναφοράς, ο Αιθέρας. Ο Silvertooth χρησιμοποίησε για τα πειράματα του πανάκριβο εξοπλισμό και η έρευνα του στηρίχθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ κι από μια άλλη αμυντική υπηρεσία. Δεν είναι γνωστό αν επανέλαβε με επιτυχία το πείραμα του. Γνωστό είναι πάντως πως ένας Αυστριακός φυσικός υποστήριξε πως και ο ίδιος εντόπισε πειραματικά την ύπαρξη του Αιθέρα.

Και πάλι ανακάτεμα

Οι θεωρητικοί της νέας Φυσικής πιστεύουν πως ο Αιθέρας δεν υπακούει στους περιβόητους Νόμους της Θερμοδυναμικής, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η ενέργεια δεν μπορεί να δημιουργηθεί ούτε και να καταστραφεί, παρά μόνον ν’ αλλάξει μορφή. Γι’ αυτούς η ενέργεια πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί. Λένε ότι εκείνο που χρειάζεται είναι ένας νέος Αϊνστάιν, που θα ξεπεράσει τους νόμους διατήρησης της ενέργειας και θα δημιουργήσει το θεωρητικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η νέα αιθερική τεχνολογία (Aether Technology). Στο πίσω μέρος του μυαλού τους, βρίσκεται πάντα η σκέψη πως θα μπορέσουν να χειραγωγήσουν τελικά τον Αιθέρα, όπως αρχικά είχε κάνει ο Ράιχ, αλλά σε ευρύτερη κλίμακα. Και πάλι όμως δεν εξηγούν στον κόσμο Τι είναι ο αιθέρας;

Μετά την ανακάλυψη του ηλεκτρομαγνητικού κύματος οι επιστήμονες άρχισαν να το ταυτίζουν με το φως. Σύντομα είπαν ότι ανακάλυψαν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα ήταν εγκάρσια, και επειδή τα εγκάρσια κύματα διαδίδονται στα στερεά συμπέραιναν ότι ο αιθέρας ήταν στερεό. Αυτό οδήγησε σε διάφορες κοσμολογικές θεωρίες που ταύτιζαν το σύμπαν με τον αιθέρα και ερμήνευαν την ύλη ως δίνες του αιθέρα, όπως συμβαίνει σε σύγχρονες ερμηνείες της γενικής θεωρίας της σχετικότητας, όπου αντί να μιλούν για αιθέρα, μιλούν για χωρόχρονο.

Τι είναι η "απαγορευμένη" έννοια του Αιθέρα

Αιθέρας σύμφωνα με την αρχαία αντίληψη, τόσο την Ελληνική, όσο και την Ινδουιστική, αλλά και την Βουδιστική, την Ιαπωνική και την Θιβετιανή, είναι το πέμπτο στοιχείο το οποίο μαζί με τη φωτιά, τον αέρα, το νερό και τη γη, είναι φτιαγμένος ο κόσμος. Η Πεμπτουσία. Το υλικό που γεμίζει τον χώρο του σύμπαντος γύρω από την γήινη σφαίρα κι όλους τους άλλους πλανήτες.

Η ιδέα αυτή για τον αιθέρα διατηρήθηκε και στο Μεσαίωνα με την Αλχημεία. Στο παρελθόν επειδή χρησιμοποιήθηκε η ιδέα του αιθέρα για να εξηγηθούν φαινόμενα διάδοσης του φωτός επειδή το πείραμα των Μάικελσον και Μόρλεϋ απέτυχε να το αποδείξει, μπήκε κι ένα παγκόσμιο delete στη θεωρία της ύπαρξης του αιθέρα όλων των αρχαίων, και σε όλους τους θεωρητικούς αλχημιστές.

Το 1990 οι επιστήμονες εισήγαγαν μια άλλη «υποθετική» θεωρία, τη θεωρία της Σκοτεινής Ενέργειας. Η σκοτεινή ενέργεια είναι ένα υποθετικό είδος ενέργειας που εκτείνεται παντού στο σύμπαν και τείνει να επιταχύνει τη διαστολή του. Η σκοτεινή ενέργεια είναι η πιο αποδεκτή υπόθεση για να εξηγήσει παρατηρήσεις από το 1990 και έπειτα που δείχνουν ότι το σύμπαν διαστέλλεται με επιταχυνόμενο ρυθμό. 

Επίσης έκαναν λόγο και για την σκοτεινή ύλη, η οποία στην αστρονομία και στην κοσμολογία, είναι ένας επίσης ένας υποθετικός τύπος ύλης που συνεισφέρει κατά μεγάλο ποσοστό στη συνολική μάζα του σύμπαντος. Η σκοτεινή ύλη δε μπορεί να παρατηρηθεί απευθείας από τηλεσκόπια. Δεν εκπέμπει ούτε απορροφά φως ή άλλη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε σημαντικό βαθμό. Αντίθετα, η ύπαρξη και οι ιδιότητές της βασίζονται στις βαρυτικές επιδράσεις πάνω στην ορατή ύλη, στην ακτινοβολία και τη μεγάλης κλίμακας δομή του σύμπαντος. Συνίσταται από υποθετικά σωματίδια ύλης, άγνωστης σύνθεσης, τα οποία δεν εκλύουν ούτε αντανακλούν επαρκώς Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία ώστε να μπορούν να γίνονται άμεσα ανιχνεύσιμα από τα γνωστά αστρονομικά όργανα παρατήρησης

Σύμφωνα με δεδομένα από το διαστημικό παρατηρητήριο Planck, και βασιζόμενοι στο Καθιερωμένο Πρότυπο της κοσμολογίας, η συνολική ύλη-ενέργεια του σύμπαντος φαίνεται να περιέχει 4,9% συνήθη ύλη, 26,8% σκοτεινή ύλη και 68,3% σκοτεινή ενέργεια.

Παρακαλούμε, ξαναδείτε προσεκτικά τα νούμερα:

Η συνολική ύλη-ενέργεια του σύμπαντος φαίνεται να περιέχει ΜΟΝΟ 4,9% συνήθη ύλη, ενώ όλο το υπόλοιπο, 26,8% και 68,3% είναι σκοτεινή ύλη και σκοτεινή ενέργεια αντιστοίχως

Με λίγα λόγια, προσέδωσαν στον Αιθέρα, την Πεμπτουσία του Σύμπαντος το επίθετο «σκοτεινό» για να υποβιβάσουν έτσι υποσυνείδητα ότι τόσο το Σύμπαν, όσο και εμείς που είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι και μέρος του, αποτελούμαστε ΜΟΝΟ από περίπου 5% ύλη και όλο το άλλο από μια ανώτερη ενέργεια, αυτή που για να γίνει πιο κατανοητή σε όλους μας, είναι η Πνευματική Ενέργεια. 

Με αυτό τον τρόπο εξοστρακίζονται «επιστημονικά» όλες οι αρχαίες θεωρίες και θρησκείες, αλλά και όλες οι σύγχρονες επίσης. 

Σε έναν κόσμο που η ύλη και η αγωνία για αυτήν παίζει πρωταρχικό ρόλο, η απόκρυψη ότι αποτελεί μόνο το 5% πόσο τυχαία είναι;

Κάθε μέρα μας πλασάρουν καταναλωτικά αγαθά, μας προγραμματίζουν να δίνουμε βάρος στην εμφάνιση μας την εξωτερική, στην κοινωνική μας θέση και τις «κατακτήσεις» μας, στο διαίρει και βασίλευε το εθνικό, κοινωνικό και ιδεολογικό, ποιανού τα σύνορα είναι που και σε ποιον «ανήκει« το τάδε ποτάμι, θάλασσα ή βουνό, μέχρι και ποιανού το DNA είναι «καλύτερο», ποιος έχει τα περισσότερα αγαθά κι εξουσία - όλα αυτά είναι ΜΟΝΟ το 5% της ύπαρξης μας! Και με αυτό, μας δένουν χειροπόδαρα στο μικρόκοσμό τους. Στο Μάτριξ που ελέγχουν οι ίδιοι, όταν το ίδιο το μεγάλο Μάτριξ ελέγχεται από το 95% της Πεμπτουσίας.

Πόσο μάταια μπορεί κανείς να ζήσει κανείς με μόνο το 5% της ύπαρξης του; Δεμένος χειροπόδαρα και τυφλός, σε ένα κελί που στην πραγματικότητα, δεν έχει ούτε καν κάγκελα! Είναι σκέτη ψευδαίσθηση. 

Στη φωτογραφία, απεικονίζεται μια θεότητα, ο Αιθέρας, που παλεύει με έναν Γίγαντα ο οποίος έχει λιονταρίσιο κεφάλι. Αντίστοιχους μύθους βρίσκουμε στην ινδική και αιγυπτιακή μυθολογία.

Οι Γιγαντομαχίες μάλλον συνεχίζονται εν αγνοία των θνητών που είναι απασχολημένοι με ποιο θα είναι το νέο μοντέλο κινητού, τι αποφάσισε η κυβέρνηση, αν θα μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε, ποιος θα βγει στις επόμενες εκλογές και πως θα πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος.

Όλα αυτά μαζί, μόνο το 5%, γιατί μας προγραμμάτισαν να ασχολούμαστε με ότι καταλαβαίνουν οι αισθήσεις μας και όχι η ψυχή μας, το ένστικτό μας, η πνευματική μας υπόσταση...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως οι κυβερνώντες καταφέρνουν να επιβληθούν και να χειραγωγήσουν τους πολίτες

Το ψυχολογικό προφίλ του «μη ψεκασμένου»